Vi vokser!

Hei!
Er du, eller kjenner du en flink elektriker som kunne tenke
seg nye utfordringer?
Vital Elektro har en stadig økende arbeidsmengde og er
på utkikk etter en eller to dyktige elektrikere til oppdrag i oslo og omegn. 
Vi kan tilby godt kameratskap på jobb, konkurransedyktig lønn og meget gode betingelser. Og selvfølgelig firmabil. 🚗

Send oss en mail til kontakt@vitalelektro.no eller ring 466 67 656 dersom dette er av interesse.

Lader du elbilen din på en forsvarlig måte?

Siden de første elbilene rullet ut av butikkene for over 20 år siden har mye skjedd. Ikke bare har utseende og design utviklet seg til å bli minst like fint som hos biler med fossilt drivstoff, men også effekt og rekkevidde har økt betraktlig.

Når elbilen skal fylles med drivstoff er det ikke snakk om bensin eller diesel, men strøm. De fleste vil da plugge sin elbil i stikkontakten når de kommer hjem og skal lade. Men har du tenkt over hvor mye strøm en elbil trenger for å lade batteriet fullt? Å lade en elbil trenger ofte like mye strøm som det komfyren din hjemme trenger. Men mens komfyren står på i en liten periode hver dag, står ofte elbilen å lader en hel natt eller mange timer av gangen. Slitasjen på stikkontakter og utstyr i det elektriske anlegget blir noe helt annet enn hva som har vært vanlig. Derfor ser vi at det blir stadig mer varmgang og skader på det elektriske anlegget knyttet til elbil-lading.

Fra og med 2010 kom det egne krav for installasjon av punkter for elbil-lading. En vanlig stikkontakt er ikke lenger et godkjent tilkoblingssted.

Trenger du hjelp til installasjon av ladepunkt for elbil? Ta gjerne kontakt med oss. For mer informasjon, se link under:

http://www.norgeseliten.no/losninger/salto-elbillading